Index  
       Contact  
       Dealeri  
       Leasing  
       Lista de preturi  
       Promotii  
       Mito
         Mito 125
         Mito SP 525
       Raptor
         Raptor 125
Deschidere noul showroom pentru marcile MV Agusta si Cagiva!

 

Deschidere noul showroom pentru marcile MV Agusta si Cagiva!

Bucuresti, 02 Februarie 2015

Incepand cu luna februarie 2015 am inaugurat noul showroom MV Agusta si Cagiva situate in Calea Grivitie Nr.143A in care avem prezentate toata gama de motociclete MV Agusta si Cagiva, precum si produsele marci Ohnins.

Pentru facilitarea achizitionarii orcarui model Dageco Impex va pune la dispozitie un pachet de finantare propriu personalizat pentru fiecare client in parte. Deasemnenea va oferim si servicii de asigurare RCA si CASCO in cele mai bune conditii, precum si servicii de constatare dauna pentru asigurari.

Departamentul de service va ofera de la lucari de intretinere curenta (revizii, intretinere) pana la lucrari de vopsitorie si tinichigerie. Serviceul este autorizat RAR pentru interventii complete pentru toata gama MV Agusta si Cagiva.

In speranta ca va putem fi de folos nu ezitati sa ne vizitati.

Adresa Contact:
Bd. Expozitiei Nr. 2 Sector 1 Bucuresti
Tel. 021.312.47.90
Email: office@mvagusta.roStiri / Noutati
05.02.2015 Deschidere noul showroom pentru marcile MV Agusta si Cagiva!
Incepand cu luna februarie 2015 am inaugurat noul showroom MV Agusta si Cagiva situate in Calea Grivitie Nr.143A in care avem prezentate toata gama de motociclete MV Agusta si Cagiva, precum si produsele marci Ohnins. [citeste tot]
24.04.2009 Deschidere noul showroom pentru marcile MV Agusta si Cagiva!
Incepand cu luna aprilie 2009 am inaugurat noul showroom MV Agusta si Cagiva situate in Bd. Expozitiei Nr.2 in care avem prezentate toata gama de motociclete MV Agusta si Cagiva, precum si articole de imbracaminte originale pentru aceste marci. [citeste tot]
Noul Showroom MV Agusta si Cagiva